Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSurvivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor ödül oyununu kim kazandı? Yarışmada gerginlik...

Survivor’da kim elendi, kim gitti? Survivor ödül oyununu kim kazandı? Yarışmada gerginlik had safhada!


Survivor 2023 yarışmasında yine heyecan dorukta. Surivor’da bu akşam hem ödül oyunu hem de eleme heyecanı yaşanıyor. Kırmızı ve mavi takım, ödül oyununda tüm kozlarını paylaşıyor. Yer yer gerginliklerin oluştuğu oyunda yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Eleme konseyinin yaşandığı gecede adaya veda eden kişi belli oldu. İşte 6 Nisan 2023 Perşembe günü Survivor’da yaşananlar…

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor’da ilk eleme adayı Murat Eken, ikinci eleme adayı ismi Aziz ve üçüncü olarak da Barış olmuştu. Yeni ve son eleme adayı dört oyla Alper seçildi.

Adadan elenecek olan ismin belirlenmesi için SMS oylaması başladı.

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor’da ödül oyunu oynandı. Oldukça heyecanlı geçen yarışmada kazananın kim olduğu merak edildi. Geçen hafta yine bir eleme gerçekleşmiş ve Elanur Pat adaya veda etmişti. Bugünkü eleme gecesinde adaya veda eden yarışmacı ünlü Youtuber Alper Rende oldu.

Alper’in vedası tüm yarışmacıları şaşırttı. Duygusal bir konuşma yapan Alper Rende, takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra meşalesini alarak adaya veda etti. Alper Rende 90 gündür Survivor adasında yarışıyordu.

survivor-manset_20009009663b2b16174260

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Survivor'da ortalık karıştı! Merve Asena'yla tartışıp sinir krizi geçirdi!Survivor’da ortalık karıştı! Merve Asena’yla tartışıp sinir krizi geçirdi!
Cinsiyet değiştirmişti! Üstsüz halini paylaşıp...Cinsiyet değiştirmişti! Üstsüz halini paylaşıp…
72 kilo verip incecik oldu! Esin Gündoğdu'nun son halini rol arkadaşları bile tanıyamadı! 72 kilo verip incecik oldu! Esin Gündoğdu’nun son halini rol arkadaşları bile tanıyamadı!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments