Cuma, Ekim 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısAlkollü sürücü az daha faciaya sebep veriyordu...

Alkollü sürücü az daha faciaya sebep veriyordu…

Girne-Lefkoşa anayolu üzerinde meydana gelen kazada, PMP 381 plakalı aracın SC 216 plakalı araca arkadan çarpması sonucu kaza medyada geldi. Kazada 2 kişi yaralaranarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, 13.10.2024 tarihinde saat 02:45 raddelerinde Girne-Lefkoşa anayolu 8-9 kilometreleri arasında çift şeritli yolun sağ şeridi içerisinde Lefkoşa istikametine doğru alkollü içki tesiri (94mlgr) altında seyir etmekte olan Larnaka da sakin Bezhan MUKHIDINOV (E-25) yönetimindeki PMP 381 plakalı araç ile aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu aynı istikamet de ilerleyen Gazimağusa da sakin Sibel ÖZDEMİR (K-38)’in yönetimindeki SC 216 plakalı marka salon aracın sağ arka kısmına aracının ön kısmı ile çarpmak suretiyle bir trafik kazası meydana gelmiştir.

Çarpmanın etkisi ile ileri doğru savrulan SC 216 plakalı araç güney istikametine doğru yolun içerisinden çıkarak bir takla attıktan sonra aracın önü kuzeye bakar ters bir vaziyette durmuştur. Kaza sonucu SC 216 plakalı araç sürücüsü Gazimağusa da sakin Sibel ÖZDEMİR(K-38) ve araçta yolcu olarak bulunan Girne’de sakin Deniz ÖZDEMİR(K-36) hafif yaralanarak Lefkoşa Dr. Nalbantoğlu Devlet Hastahanesi’ne ambulans ile kaldırılmış olup sağlık kontrolleri açısından acil servis de müşahade altına alınmışlardır.

Alkollü içki tesiri altında kazaya sebep veren Bezhan MUKHIDINOV (E-25) tutuklanmış olup polisin olayla ilgili soruşturması sürmektedir

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments