Çarşamba, Ekim 2, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinMasterChef yarışmacısı Beyza kendisini destekleyen ünlü ismi açıkladı! 'Mesajlaşıyoruz...'

MasterChef yarışmacısı Beyza kendisini destekleyen ünlü ismi açıkladı! ‘Mesajlaşıyoruz…’


Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye’nin yeni sezon yarışmacılarından olan Beyza, başarısıyla herkesin dilinde olan bir yarışmacı.

Beyza, yaratıcılığın ön planda olduğu yeni sezonda kaşığı zorlayan yarışmacılardan da biri oldu. Başarılı tabakları kaşıktan dönüyor, şefler Beyza’yı öve öve bitiremiyor.

Dikkat çeken isimlerden biri olan Beyza, yeni bölümde samimi bir itirafta bulundu. Yarışmacı, kendisini destekleyen ünlü ismi açıkladı.

“MESAJLAŞIYORUZ”

MasterChef’in sevilen yarışmacılarından olan Beyza, “Çok destek alıyorum hatta Demet Akalın’la mesajlaşıyoruz o dereceye geldi. Çok teşekkür ediyorum ünlü olan olmayan herkese. Çok güzel bir duyguymuş.” sözleriyle Demet Akalın’ın kendisine destek verdiğini açıkladı. Akalın da Beyza’yla ilgili yapılan bir paylaşıma kalp koydu.

6176dc1c45d2a0b2541a498d

MASTERCHEF AYŞE’YE KIZMIŞTI

MasterChef yarışmasını sıkı bir şekilde takip eden Demet Akalın, geçtiğimiz bölümlerde yemeğini yapamayıp tavır alan Ayşe için “Ayşe beraber yapmadınız sen beceremedin!” sözleriyle tepki göstermişti.

66b227ed31d27276

Önceki İçerik Sonraki İçerik





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments