Pazartesi, Eylül 30, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in türbansız halini ifşa ettiler! Söylemezsem Olmaz ekibine...

Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in türbansız halini ifşa ettiler! Söylemezsem Olmaz ekibine tepki yağdı


En Hamarat Benim yarışmasının sevilen sunucusu Kadir Ezildi ile kız arkadaşı Gamze Türkmen’in nişan töreni epey konuşulmuştu. Beyaz TV’de yayımlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında Gamze Türkmen’in evde türbansız haliyle çekilmiş bir videosu paylaşıldı. O görüntülerin izinsiz bir şekilde yayımlanmasına tepkiler çığ gibi büyüdü.

Sempatik sunucu Kadir Ezildi sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Instagram’da adeta bir fenomen haline gelen Ezildi, son dönemlerde özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Aldığı evlilik kararı ile takipçilerini şaşırtan Kadir Ezildi kız arkadaşı Gamze Türkmen’e Erzurum’da evlenme teklifi etmişti. Daha sonra sözlenen çift geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle nişanlanmıştı.

Ekran görüntüsü 2024-09-30 184857

Tüm gözleri üzerine toplayan çift, şatafatlı bohçalar ve geline takılan altınlarla çok konuşulmuştu.

O GÖRÜNTÜLERE TEPKİ YAĞDI!

Beyaz TV’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında şok eden görüntüler paylaşıldı.

Didem Delen, Bilal Özcan, Pınar Eliçe ve Hande Sarıoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen programda tesettürlü olan Gamze Türkmen’in açık hali canlı yayında sansürsüz şeklide paylaşıldı. Görüntülerde Gamze Türkmen’in evde altınlarıyla çektiği bir video yer alıyordu.

Ekran görüntüsü 2024-09-30 190158 kopya

Sunuculardan Pınar Elçin görüntülerin ardından “Bir şey söyleyeceğim, Kadir Ezildi’nin mahsun nişanlısı mıydı o gördüğümüz? Hani her yerden sakınan, kimselere göstermeyen, kıyamadığı. Ben şok!” diye yorum yaparken Bilal Özcan ise “Görgüsüzlük diz boyu” diye çıkıştı.

Ekran görüntüsü 2024-09-30 190319 kopya

“Bu görüntüler içeriden gizli çekiliyor” diyen Hande Sarıoğlu, “Bu görüntülerin çekildiğinden Gamze’nin haberi var mı?” diye sordu. Didem Delen ise “Asıl bize gönderildiğinden haberi var mı?” diyerek tepki topladı.

Tesettürlü bir kadının ev içerisinde açık haliyle çekilen görüntülerini izinsiz bir şekilde yayımlayan magazin ekibine eleştiriler yağdı.

Önceki İçerik Sonraki İçerik





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments