Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinTiyatro oyununa saldırı düzenlenmişti! Şener Şen günler sonra görüntülendi! Muhabirin ısrarına kızdı!...

Tiyatro oyununa saldırı düzenlenmişti! Şener Şen günler sonra görüntülendi! Muhabirin ısrarına kızdı! Tavırları dikkat çekti


MYNET-Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Şener Şen, şimdilerde ‘Lütfü Usta’ karakteriyle tiyatro severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Zengin Mutfağı adlı tiyatro oyununun geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleşen gösterimine saldırı düzenlenmişti.

Dışarıdan bir grubun, Oran Açık Hava Sahnesi’ndeki seyircilere cam şişe fırlatması üzerine büyük bir panik yaşanmış ve hemen oyuna ara verilmişti.

GÜNLER SONRA GÖRÜLDÜ

Şener Şen başına gelen bu talihsiz olayın ardından ilk kez görüntülendi. Beyoğlu sokaklarında yürürken kameralara takılan ünlü isim muhabirlerin röportaj isteğini geri çevirdi ve ısrarına kızdı.

1111 ŞENER ŞEN

TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Usta oyuncu muhabirlerin sadece fotoğraf çekmesine izin verirken tavırları da dikkat çekti.

222 ŞENER ŞEN

Şener Şen’in tavırlarına sosyal medyada ‘keşke bir iyiyim deseydi’, ‘iyi bir oyuncu ama tavırları olmamış’, ‘bu ego doğru değil’ gibi yorumlar yapıldı.

Önceki İçerik Sonraki İçerik





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments