Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinFatih Portakal oyunu kime vereceğini açıkladı! Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na...

Fatih Portakal oyunu kime vereceğini açıkladı! Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na “Benim oyum net” dedi


14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Cumhurbaşkanı adayları YSK tarafından alfabetik sıralamayla Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan olarak açıklandı. Seçimlere 2 aydan az bir süre kalmışken altılı masada yer alan partilerden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sözcü TV’de Fatih Portakal’ın sorularını yanıtladı. Davutoğlu ile konuşması sırasında Fatih Portakal oyunun rengini net bir şekilde belli etti.

“BENİM OYUM NET”

Gazeteci Fatih Portakal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu konuk ettiği programda Davutoğlu’na dönerek, “Ben değişim istiyorum. Söylüyorum zaten ben mutlak değişim istiyorum. Size vereceğim. Benim oyum net” diyerek altılı masanın adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini söyledi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kızılcık Şerbeti'nde olay sahne! Fatih'in Doğa için söyledikleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı! "İlk insansın"Kızılcık Şerbeti’nde olay sahne! Fatih’in Doğa için söyledikleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı! “İlk insansın”
Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekolteli pozlarıyla mest etti Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekolteli pozlarıyla mest etti
O partiden milletvekilliği teklifi gitti! O partiden milletvekilliği teklifi gitti!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments