Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinWanda Nara ve Icardi ayrılığı gündemdeydi! Simge'den bomba sözler: "Büyük konuştuğum tüm...

Wanda Nara ve Icardi ayrılığı gündemdeydi! Simge’den bomba sözler: “Büyük konuştuğum tüm lokmaları…”


Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’ye eşi Wanda Nara tarafından boşanma davası açıldığı iddiaları günlerdir gündemde. Wanda Nara, “Mauro’dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı” dedi Icardi mutsuz halleriyle dikkat çekti.

Artık bu haberi dinlemek de mümkün. Şimdi uygulamayı indir!

Wanda Nara, “Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kat daha fazlasını denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, o çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım” demişti.

Bu ayrılık haberleri gündemdeyken “Aşkın Olayım” şarkısı sayesinde Icardi ile bir arkadaşlığı olan Simge’den imalı paylaşımlar gelmişti.

“MUTLU OLMALARINI İSTİYORUM”

Simge şimdi de boşanma haberleri sorulunca bomba ifadeler kullandı. “Icardi ile bizi müzik bağladı, hâlâ aynı şey geçerli. Konuyla hiçbir alakam yok” diyen Simge şunları söyledi:

3610312_232d7cf21ab8a1a5ef601c19f21fbb05_640x640

“Onların mutlu olmalarını istiyorum. İleride neyin ne olacağı hiç belli olmaz, büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için yorum yapmak istemiyorum ama yanlış anlaşılmasın bu konuyla ilgili fikrim belli…” (Muhabironline)

Önceki İçerik Sonraki İçerik
Yakın dostunun acı gününde olamayacak! Seda Sayan cenazeye yetişemediYakın dostunun acı gününde olamayacak! Seda Sayan cenazeye yetişemedi





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments