Pazar, Eylül 22, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinBöylesi hiç görülmemişti! Yüz Yıllık Mucize'de genç Süreyya'yı oynayan Cemre Gümeli'yi görenler...

Böylesi hiç görülmemişti! Yüz Yıllık Mucize’de genç Süreyya’yı oynayan Cemre Gümeli’yi görenler hayret ediyor


Ebri Şahin ve Birkan Sokullu’nun başrolünde olduğu Yüz Yıllık Mucize dizisi oldukça beğeni topladı. Dizide Süreyya karakterinin gençliğini canlandıran Cemre Gümeli, hem oyunculuk performansı hem de görüntüsüyle merak ediliyor.

Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Süreyya ve Süreyya’nın gençliğini oynayan Cemre Gümeli, benzerlikleriyle sosyal medyada gündem oldu.

ezgif.com-webp-to-jpg (13)

Çevresindeki herkesin yaşlandığı fakat kendisinin aynı kaldığı bir adamın hikayesinin anlatıldığı dizi, oldukça ilgi gördü.1920’ler, 1950’ler, 1970’ler ve 2000’lerin zamanlama olarak yer aldığı hikaye, konusuyla da ayrıca ilgi çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Cemre Gümeli performansıyla göz doldurdu. Sosyal medyada ise Cemre Gümeli ile Zerrin Tekindor benzerliğine yönelik paylaşımlar yapılmaya başlandı.

0c01f7bd-a0d3-408a-85bb-23d22d56d782

Perşembe akşamları Star TV’de ekrana gelen dizi, büyük ilgi görecek gibi duruyor.

“AYNI KİŞİ OLDUĞUNA YEMİN EDEBİLİRİM AMA İSPATLAYAMAM”

Sosyal medya kullanıcıları diziyle ilgili çok sayıda yorumda bulundular. Bir kullanıcının Tekindor ve Gümeli’nin fotoğrafını paylaşıp, “Aynı kişi olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam” yorumu kısa sürede yüksek beğeni aldı. Magazin dünyasından birçok kişi de bu benzerliğe oldukça şaşırdıklarını yazdı.

db855784-786a-4eae-bc46-6ef203a3bcf6

Özellikle Twitter’da en çok konuşulanlar listesine giren Yüz Yıllık Mucize dizisi için kimi kullanıcılar ‘Yerli Benjamin Button’ derken kimi kullanıcılar da Tekindor ve Gümeli için ‘Sanki öz kızı’ yorumlarında bulundu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ronaldo ile cinsel ilişkiye girdiği en garip yeri ağzından kaçırdıRonaldo ile cinsel ilişkiye girdiği en garip yeri ağzından kaçırdı
TİP Genel Başkanı Erkan Baş duyurdu! ‘Mehmet Aslantuğ teklifimizi kabul etti…’TİP Genel Başkanı Erkan Baş duyurdu! ‘Mehmet Aslantuğ teklifimizi kabul etti…’
John Wick 4'te Killa Hakan sürprizi! Sosyal medyada gündem olduJohn Wick 4’te Killa Hakan sürprizi! Sosyal medyada gündem oldu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments