Pazar, Eylül 22, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinDilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'ten şiddet mi gördü? Kafa karıştıran paylaşım

Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses’ten şiddet mi gördü? Kafa karıştıran paylaşım


MYNET-İbrahim Tatlıses’in 23 yıl sonra kabul ettiği kızı şarkıcı Dilan Çıtak zaman zaman babasıyla anılmaktan rahatsız olduğunu söylüyordu. Babasının gölgesinde olmadığını ve kendi ayakları üzerinde durarak müzik kariyerini inşa ettiğini her fırsatta dile getiren Dilan Çıtak yine gündemde.

Uzun süre küs kaldıktan sonra barışan baba kızın, bir kez daha arasının açıldığı haberi magazin gündeminde yer almıştı. Tatlıses’in, sosyal medya hesabından Dilan Çıtak’ı takipten çıkardığı ve kızıyla birlikte olduğu fotoğrafları sildiği iddiaları vardı.

Bu olaydan aylar sonra Dilan Çıtak bir paylaşım yapınca gündem oldu.

Dilan Çıtak paylaşımında “Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim” dedi.

dgdf

İbrahim Tatlıses’in kızı devamında “Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmei ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım” ifadelerini kullandı.

Express
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kısmetse Olur yarışmacısına 3 kadın saldırdı!  Kısmetse Olur yarışmacısına 3 kadın saldırdı! “Kafama çakı sokup merdivenden aşağı attılar”
Onur Buldu'ya soruldu! "Gereksiz..."Onur Buldu’ya soruldu! “Gereksiz…”
Ağır ceza şoku! İddianame iade edildi Ağır ceza şoku! İddianame iade edildi





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments