Cuma, Ekim 25, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinÜnlü oyuncu Berna Biber sosyal medyada yediği en çirkin linci anlattı! Periscope...

Ünlü oyuncu Berna Biber sosyal medyada yediği en çirkin linci anlattı! Periscope yayınında yaşadıkları şoke etti! Duyanlar ‘çok iğrenç’ dedi


Yarım Elma dizisinde hayat verdiği Şebboy karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Berna Biber sonrasında Recep İvedik ve Kırmızı Oda gibi birçok başarılı projede yer aldı.

Şarkıcılık da yapan Berna Biber besteleriyle de geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü isim şimdi de mevzu YouTube kanalına konuk oldu.

YEDİĞİ EN ÇİRKİN LİNCİ ANLATTI

Kiloları yüzünden yaşadığı zorlukları açık açık anlatan ünlü isim sosyal medyada yediği en çirkin linci anlatınca duyanlar inanamadı.

berna 2

Bir arkadaşının periscope yayınında yanında olduğunu söyleyen Berna Biber ‘hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Şok geçirdim. Bana şey dedi sen 150 kilo geliyorsan vajinan kaç kilo geliyordur? dedi.

Berna Biber  .2

Bu soruya verdiği yanıt yüzünden linç yediğini söyleyen Biber ”bana şey dediler ‘siz halka mâl olmuş bir sanatçısınız. Sizin insanlarla böyle konuşmamız gerekir.”

Berna Biber

‘MÂL OLMAK BAŞKA…’

Bu eleştirilere ‘Halka mâl olmak başka, mal olmak başka. Ben halkın malı değilim. Kimse benimle böyle konuşamaz’ diyerek yanıt verdiğini anlattı.

Express

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Zor günler geçiriyor... Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı şimdi de takı tezgahı açtıZor günler geçiriyor… Yeşilçam’ın ‘Bayan Bacak’ı şimdi de takı tezgahı açtı
Yeni projesi için Marilyn Monroe oldu! Olay pozlar... Yeni projesi için Marilyn Monroe oldu! Olay pozlar…
Aşk bitti mi? O soruyu duyunca hemen uzaklaştıAşk bitti mi? O soruyu duyunca hemen uzaklaştı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments