Pazar, Eylül 22, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinEmre Altuğ ile 'Sevgili ile görüntü vermeme' sözleşmesi imzaladı mı? Çağla Şıkel...

Emre Altuğ ile ‘Sevgili ile görüntü vermeme’ sözleşmesi imzaladı mı? Çağla Şıkel bakın ne dedi


2008’de şarkıcı Emre Altuğ ile evlenen ve iki çocuğu olan Çağla Şıkel evliliğini 2015’te noktaladı. O zamandan beri eski kocasıyla iyi bir ilişkisi olan Şıkel aşk hayatını da gözlerden uzak tutuyordu.

Öyle ki bu durum farklı söylentilere sebep oldu. Çağla Şıkel’in Emre Altuğ ile boşanırken ‘Sevgili ile görüntü vermeme’ sözleşmesi imzaladığı iddia edilmişti.

EMRE ALTUĞ İLE SÖZLEŞME YAPTI MI?

Yalı Çapkını ile ekranda olan Emre Altuğ ile aralarında; boşandıktan sonra oğullarının magazinsel olaylardan etkilenmemesi için yeni aşklarıyla görüntü vermemek üzere boşanma protokolü olduğu iddialarıyla alakalı ilk kez konuşan Şıkel konuya noktayı da koydu.

Çağla Şıkel sevgilisi Nail Gönenli ile görüntülendi. 2. Sayfa’nın haberine göre; sevgilisini artık gizlemeyen güzel isim Emre Altuğ ile sözleşme sorularına da, “Böyle bir şey olmadı. Şehir efsanesi ötesi” karşılığını verdi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? İşte 29 Mart 2023 Survivor ödül oyununun kazananı...Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? İşte 29 Mart 2023 Survivor ödül oyununun kazananı…
Özel hayat sorusu dikkat çekti! Nihat Hatipoğlu'nun sorusu...Özel hayat sorusu dikkat çekti! Nihat Hatipoğlu’nun sorusu…
Üstü küçük geldi! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti Üstü küçük geldi! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments