Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinAlacağı ücret dudak uçuklatmıştı… Hadise'ye bomba partner! O dizide rol alacak

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı… Hadise’ye bomba partner! O dizide rol alacak


Cesur sahne kostümleri, özel hayatı ve danslarıyla sık sık gündeme gelen Hadise bu defa oyunculuk için ders almaya başladı. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi için anlaşma sağlayan Hadise’nin partneri de belli oldu.

Şenol Sönmez’in yöneteceği, Meryem Gültabak ile Cihan Çalışkantürk’ün yazdığı dizi İstanbul’da çekilecek. Romantik komedi türündeki 8 bölümlük dizide Hadise “Ceren”i, Seda Bakan “Selma” karakterini canlandıracak.

PARTNERİ BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; BKM’nin yapımcılığını üstlendiği dizide Hadise’nin hayat vereceği Ceren’in partneri genç kuşağın başarılı ve karizmatik jönlerinden İlhan Şen olacak.

ilhan şen

ALACAĞI ÜCRET…

Yakında sete çıkacak olan Hadise dizi için 10 milyona el sıkıştı. Şu sıralar oyunculuk derslerine başlayan Hadise’yi yakın arkadaşı Seda Bakan’ın ikna ettiği söyleniyor.

HADİSE 1

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ibiza tatilinden peş peşe paylaştı! O yoruma kayıtsız kalamadı  Ibiza tatilinden peş peşe paylaştı! O yoruma kayıtsız kalamadı
Yapay zeka ile benzetildi ama... Yapay zeka ile benzetildi ama… “Alakası yok!”
Survivor'da Sercan'ı tuvalette yakaladı! Atakan'ın adadaki tuvalet videosu olay olduSurvivor’da Sercan’ı tuvalette yakaladı! Atakan’ın adadaki tuvalet videosu olay oldu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments