Pazar, Eylül 22, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKalçasını yaptırdığı itiraf etmişti! Melek Mosso'ya kulaklarını da yaptırması söylenince... Kendini tutamadı

Kalçasını yaptırdığı itiraf etmişti! Melek Mosso’ya kulaklarını da yaptırması söylenince… Kendini tutamadı


Son döneminde başarılı çıkış yakalayan isimleri arasında yer alan Melek Mosso’nun estetik yaptırdığı haberleri gündeme gelmişti. Daha önce ufak tefek dokunuşlar yaptırdığını söyleyen Mosso geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda kalça dolgusu yaptırdığını itiraf etmişti.

Geçtiğimiz günlerde de imaj değişikliğine giderek saçlarının rengini değiştiren Melek Mosso Eser Yenenler’in YouTube programına konuk oldu.

‘KULAKLARIMA TAKMIŞ DURUMDALAR’

Konu estetiğe gelince “Herkes benim kulaklarıma takmış durumda. On dakikada hallediyorlar çok güzel olacaksın diye çok mesaj alıyorum. Arkadaşlar ben kulaklarımı seviyorum ve yaptırmayı da düşünmüyorum.” dedi.

mosso 2

‘KENDİMİ ASLA TERMİNATÖRE DÖNÜŞTÜRMEM’

Kulaklarından memnun olduğunu söyleyen Melek Mosso “Bir de sürekli yazıyorlar çok paran var artık yaptır şu kulaklarını. Hayatımda asla yaptırmayacağım tek yerim kulaklarım yani bunu bir anlaşalım. Estetiğe karşı değilim ama kendimi de asla terminatöre dönüştürmem. Minik minik dolgu falan yaptırıyorum bunlar bana yetiyor şu anda.” diye konuştu.

mosso 3

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yunanistan tatilinden peş peşe paylaştı! Bikini üstü küçük geldi  Yunanistan tatilinden peş peşe paylaştı! Bikini üstü küçük geldi
Annesinin izinde! Genç model pozlarıyla olay olduAnnesinin izinde! Genç model pozlarıyla olay oldu
Şimdi de rap performansıyla gündemde! 'Sesi çok iyiymiş'  Şimdi de rap performansıyla gündemde! ‘Sesi çok iyiymiş’





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments