Pazar, Ekim 6, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinUzun süre hastanede kalmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen TikTok canlı yayınında...

Uzun süre hastanede kalmıştı! Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen TikTok canlı yayınında ortaya çıktı! O anlar gündem oldu


Son dönemde “Kızılcık Şerbeti” dizisinde hayat verdiği “Abdullah Ünal” karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen bazı şikayetlerle hastaneye kaldırılmış, beynindeki bir damarda kanama başladığı tespit edilince acil ameliyata alınmıştı.

TİKTOK CANLI YAYININDA ORTAYA ÇIKTI

1,5 ay içerisinde üç kez ameliyat olan ünlü oyuncunun ekranlardan bir süre daha uzak kalacağı öğrenilmişti. Şimdilerde diziye geri dönüp dönmeyeceği merak edilen usta oyuncu bir TikTok canlı yayınında ortaya çıktı.

apo 3

Canlı yayında sıkça ‘Diziye geri dönecek mi?’ sorularına maruz kalan ünlü oyuncuya ‘Nilay Ünal’ isimli bir kullanıcıdan da hediye geldi.

apo 4

O ANLAR GÜNDEM OLDU

O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Settar Tanrıöğen’e sosyal medyada; ‘Onsuz dizi çekilmiyor’, ‘Kızılcık Şerbo’ya geri dönsün’, ‘Neden konuşmuyor?’, ‘Yapay zeka ile yapılmış sandım’ gibi yorumlar yapıldı.

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ablası tahliye edilmişti... Onun da cezaevinde olmadığı ortaya çıktıAblası tahliye edilmişti… Onun da cezaevinde olmadığı ortaya çıktı
Kaya Sabancı saldırıya uğramıştı! Olay sonrası ilk açıklama: Kaya Sabancı saldırıya uğramıştı! Olay sonrası ilk açıklama: “Orada ölebilirdim”
Elinde kitabı ile tıraş oldu! O halleri olay olduElinde kitabı ile tıraş oldu! O halleri olay oldu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments