Pazar, Temmuz 20, 2025
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaDünyaİsrail Dışişleri Bakanı Katz: Çok geç olmadan İran'ı hemen durdurmalıyız

İsrail Dışişleri Bakanı Katz: Çok geç olmadan İran’ı hemen durdurmalıyız


Katz, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İran’ın füzelerinin Avrupa ülkelerini ve tüm özgür dünyayı tehdit ettiğini” savundu.


Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Nasrallah’ın dünkü konuşmasına atıfla GKRY’yi “saldırmakla tehdit ettiğini” belirten Katz, “Çok geç olmadan İran’ı hemen durdurmalıyız.” ifadelerine yer verdi.


Katz ayrıca, paylaşımında ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ve Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock’un yanı sıra Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne’un X sosyal medya hesaplarını da etiketledi.


Nasrallah, İsrail’in Lübnan’a olası bir topyekûn saldırıda GKRY’nin havalimanı ve askeri üslerini kullanacağı yönünde istihbarat elde ettiklerini, böylesi bir durumda GKRY’yi savaşın bir parçası kabul edip bu şekilde tutum sergileyecekleri uyarısında bulunmuştu.

Kaynak : TRT HABER

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments