Çarşamba, Ekim 2, 2024
Google search engine
Ana SayfaUncategorized“2. Lion Kids Fest” 5 Ekim’de Gerçekleşiyor

“2. Lion Kids Fest” 5 Ekim’de Gerçekleşiyor

Nicosia New Generation Lions Kulübü (NNG Lions Kulübü ) marka etkinliği olan Lion Kids Fest’in ikincisi 5 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Nicosia New Generation Lions Kulübü, marka etkinliği olan ve geleneksel hale gelen , gelirinin tamamı Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Çocuk Onkolojisi bölümüne bağışlanacak Lion Kids Fest’in ikincisi 5 Ekim Cumartesi günü Lefkoşa Taşkınköy’de bulunan Dr. Fazil Küçük Parkında gerçekleşecek.

Califorian Restoran Trd LTD. Ana sponsorluğunda , Lefkoşa Türk Belediyesi katkılarıyla gerçekleşecek olan festival saat 17.00 ile 22.00 saatleri arasında özel eğitim çocukları ve Onkoloji çocuklarına yönelik birçok eğlenceli yarışma etkinlikleri ile yapılacak .

NNG Lions Kulübü Başkanı Burcu Vudalı Festival için yapmış olduğu açıklamada , Festivalin önemine vurgu yaparak , tüm halkı Festivale davet etti . Başkan Vudalı , NNG Lions Kulübünün ana ihtisas alanının Çocuk Onkolojisi üzerine olduğunu belirterek , bu konuda hassas olduklarını , festivalin gelirinin tamamını Çocuk Onkoloji bölümüne bağışlanacağını söyledi . Festivalin bu yıl ikincisinin gerçekleşeceğini söyleyen Başkan Burcu Vudalı , Etkinliğin ses getirebilmesi adına tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyleyerek duyarlı herkesi festivale beklediğini söyledi. Festivalde ayrıca bilet satışları neticesinde birçok zengin hediyelerin olduğu çekilişler de yapılacak. Çocuklara yönelik birçok eğlence ve yarışmaların da olacağı günde katılımcı Çocuklara hediyeler de dağıtılacak.

Festivalde şişme oyun parkları, ödüllü eğlenceli oyunlar, kukla gösterisi, palyaço ve yüz boyama etkinliği ile dans gösterileri ve canlı DJ performansı da yer alacak. Festivalden toplanacak olan tüm gelir ise çocuk onkoloji servisine bağışlanacak. Festivalin bilet satışları devam eden etkinlikte detaylı bilgi ve bilet temini için Nicosia New Generation Lion Kulübü 0 (533) 869 85 00 ile iletişime geçebilir.biletler festival günü de temin edilebilecek.

Ayrıca Festival öncesi Yenişehir ve Yenikent Deniz Plazalarda bilet satışı yapılmaktadır. Bilindiği üzere yakın zamanda NNG Lions Kulübü KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği ile birlikte Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Çocuk Onkolojisi bölümüne kemoterapi tedavisinde kullanılmak üzere iki adet infüzyon Pompası Makinesi bağışı da yapmıştı.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments